+31 (0)45-531 44 49 info@milouddeuren.nl

Particulier
Aandrijvingen

Particulier Aandrijvingen

Wij leveren aandrijvingen van het merk Seip, deze unieke aandrijvingen kunnen wij u aanbieden in verschillende uitvoeringen zoals TM 50, TM 80, TS 75 en TS 100. Het type aandrijving dat u nodig hebt wordt bepaald door onze gespecialiseerde medewerkers, deze bepalen dit aan de hand van de afmeting en het gewicht van uw deur.

Onze aandrijvingen zijn uitermate veilig omdat de krachtontwikkeling van de aandrijvingen voor ieder bewegingspositie van de garagedeur optimaal wordt berekend. Bij contact met een hindernis of persoon wordt zeer snel van looprichting veranderd. De aandrijvingen zijn tevens voorzien van professionele radiografische besturing type 433 MHz met rollingcode (beveiliging tegen inbraak ten gevolge van scannen codering).

Verder zijn de aandrijvingen absoluut geruisarm en bij stroomuitval via trekkoord te ontgrendelen. Onze aandrijvingen voldoen aan de Europese Veiligheidsrichtlijnen en Normen, zijn NEMKO – gekeurd en voorzien van CE-keurmerk, S.K.G gecertificeerd onder nummer. B-467-51-1-01.